Nove turističke mjere za domaće goste

Bez autora
Jan 23 2011

Kako produžiti turističku sezonu, vječno je hrvatsko pitanje. Ministarstvo turizma i mreža hrvatskih turističkih zajednica nastavljaju poticati organizirana putovanja za domaće goste u predsezoni i posezoni. U fokusu interesa su učenici i umirovljenici. I istarska se turistička zajednica zajedno sa svojim agencijama, turoperatorima i avioprijevoznicima uključila u provođenje novih modela mjera. Riječ je o bukiranju predsezone i posezone, kad su i cijene povoljnije. Među ostalim, za domaće školarce i umirovljenike agencije će dobivati 200 kuna po putniku. Jednodnevnim izletima moći će se upoznati nerazvijeni krajevi Hrvatske i to sa subvencijom od 50 kuna po putniku, a višednevnim aranžmanima s 200 kuna po putniku. Natječaj za prijavu zainteresiranih za subvencionirane programe produžen je do 28. veljače. Interes je dosta velik. Prema prvim informacijama najbolje se prodaju srednja Dalmacija i Dubrovnik za školske ekskurzije, a Istra za umirovljenike.

Nove turističke mjere za domaće gosteKako produžiti turističku sezonu, vječno je hrvatsko pitanje.

Ministarstvo turizma i mreža hrvatskih turističkih zajednica nastavljaju poticati organizirana putovanja za domaće goste u predsezoni i posezoni. U fokusu interesa su učenici i umirovljenici.

I istarska se turistička zajednica zajedno sa svojim agencijama, turoperatorima i avioprijevoznicima uključila u provođenje novih modela mjera. Riječ je o bukiranju predsezone i posezone, kad su i cijene povoljnije. Među ostalim, za domaće školarce i umirovljenike agencije će dobivati 200 kuna po putniku. Jednodnevnim izletima moći će se upoznati nerazvijeni krajevi Hrvatske i to sa subvencijom od 50 kuna po putniku, a višednevnim aranžmanima s 200 kuna po putniku.

Natječaj za prijavu zainteresiranih za subvencionirane programe produžen je do 28. veljače. Interes je dosta velik. Prema prvim informacijama najbolje se prodaju srednja Dalmacija i Dubrovnik za školske ekskurzije, a Istra za umirovljenike.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik